Din Bil Sverige AB / Porsche söker två tekniker - Porsche.se
 
Huvudnavigation
Modeller

Din Bil Sverige AB / Porsche söker två tekniker

Porsche är inne i en expansiv fas med nya modeller, kundsegment och volymtillväxt.

Din Bil och Porsche i Stockholm satsar stort för att möta detta och kommer under våren 2019 att öppna en helt ny anläggning i norra Stockholm, Porsche Center Danderyd.

Är du en driven tekniker som vill jobba med världens starkaste varumärke inom bilbranschen?

Inför vår expansion rustar vi upp vår organisation och söker nu två tekniker till vår kommande anläggning Porsche Center Danderyd, med start redan nu på någon av våra anläggningar, Östermalm eller Smista.

Tjänstebeskrivning

Inom Din Bil och Porsche i Stockholm vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är femstjärnigt nöjda. I din roll som tekniker på någon av våra anläggningar kommer du att arbeta med ett team av duktiga medarbetare. Du arbetar i enlighet med Porsche AGs processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Dina arbetsuppgifter består främst av att utföra felsökningar, elektronikjobb, service och reparationsjobb på Porsches starka modellprogram.

Kvalifikationer

Krav för tjänsten är att du har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker. Vi förutsätter att du som söker även har 3-årig fordonsteknisk utbildning. Utöver ett gediget tekniskt kunnande och intresse så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.

Du har mycket god kunskap och förståelse för processer och rutiner i samband med Felsökning/Diagnostisering av nyare bilar, vilket ställer höga krav på dina tekniska kunskaper och din slutledningsförmåga. Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och kunna utföra arbetet självständigt. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god datavana, med kunskaper i Officepaketet. Du bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande

Erfarenhet från att ha arbetat med Porsches bilar samt med de system som vi använder, såsom PPN/PIWIS, PET, Automaster är meriterande liksom väl dokumenterade Felsökning/Diagnostiseringserfarenhet av nyare bilar inom premiumsegmentet.

Personliga egenskaper

Som person är du mycket teknikintresserad och du följer med i utvecklingen av allt inom ny bilteknik. Din sociala förmåga är hög och du är duktig på att föra dialog med kund vid t ex felsökningar. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna på ett positivt och service- och kvalitetsmedvetet sätt och du motiveras av utmaningar, utveckling och ansvar.

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt.

Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap.

För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet. Porsche i Stockholm värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar.

Vad erbjuder vi!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning där alla brinner för varumärket Porsche och vårt familjära Porsche-Team.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss / Region Stockholm / Lediga tjänster senast 31 oktober.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta:

Marcus Abrahamsson på telefon: 08-503 33 508 eller via e-post: marcus.abrahamsson@porsche-stockholm.se

Anna Hult på telefon: 08-503 33 099 eller via e-post: anna.hult@porsche-stockholm.se

Niklas Bergman på telefon 08-503 33 958 eller via e-post niklas.bergman@porsche-stockholm.se

 

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!