Välkommen till Porsche Ice Experience 2019 - Porsche.se
 
Huvudnavigation
Modeller

Välkommen till Porsche Ice Experience 2019

Porsche Ice Experience är en avancerad förarutbildning där du som deltagare i isiga och snöiga förhållanden utvecklar dina färdigheter som bilförare på vinterväglag. Under ledning av professionella instruktörer lärs färdigheter som effektiv bromsning, korrekt riktningsbyte och lastväxling ut. Alla övningar sker under kontrollerade förhållanden på upplogade och anpassade sektioner på sjöis i Åre-regionen.

Vi har det stora nöjet att bjuda in dig till någon av Porsche Center Stockholms resor till Åre i januari 2019. Notera att vi i vinter kan, som det enda centret i Sverige, erbjuda en resa med ett utökat program med ytterligare en dags intensiv körning – Ice Force.

Naturligtvis kör du några av Porsches senaste modeller. Under Porsche Ice Experience 2019 kommer du att få köra Porsche 911 Carrera 4 GTS, Panamera GTS & Panamera GTS Sport Turismo. Du delar bil med en annan deltagare.

I resans pris ingår flygresa T&R Arlanda - Åre/Östersund, transfer, 3-rättersmiddag, eget rum på Copperhill Mountain Lodge med frukost samt lunch ute vid isen.

Under namnet Ice Force kan vi erbjuda dig som önskar ytterligare en dags körning på isen ett alternativ. I resans pris ingår förutom ovan ytterligare en övernattning på Copperhill Mountain Lodge med frukost samt en 3-rätters middag och en lunch.

Läs mer och anmäl dig:

Antalet platser är begränsat och först till kvarn-principen tillämpas. Anmälan är bindande och ej återbetalningsbar.

Eventet säljs som ett komplett paket vilket innebär att exempelvis resa inte går att bryta ut eller att ändra. Din betalning måste vara oss (Porsche Center Stockholm) tillhanda innan avresa enligt gällande fakturavillkor.

Ett alternativt program kommer genomföras om Porsche Sveriges organisation på plats gör bedömningen att upplevelsen eller säkerheten inte kan garanteras för det ordinarie upplägget.

21-22 januari 2019 - Eventet är fullbokat!

27-28 januari 2019

28-29 januari 2019

22-24 januari 2019 Ice Force- Eventet är fullbokat!