Erbjudanden

Porsche - Taycan Online Shop

Taycan Online Shop

Den går på el. Du går på endorfin. Beställ din Taycan online.

Läs mer om hur du beställer din Taycan online

Porsche - Provkör Porsche Taycan 4S

Provkör Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan är en helelektrisk sportbil. Versionen med tillägget 4S ger dig kraft och drivning på fyra hjul. Du får en fantastisk upplevelse vid ratten, en interiör i världsklass och detaljer som är lätta att förälska sig i. Vill du provköra Porsche Taycan?

Läs mer och anmäl ditt intresse

Porsche - Paketerbjudande Macan Nordic

Paketerbjudande Macan Nordic

Just nu erbjuder vi förmånliga utrustningspaket för Macan. Kombinera paketet Macan Nordic med Macan Comfort eller Macan trailerpaket.

Läs mer

Porsche - Paketerbjudande Cayenne

Paketerbjudande Cayenne

Just nu erbjuder vi förmånliga utrustningspaket till modellerna Cayenne, Cayenne E-Hybrid, Cayenne Coupé och Cayenne E-Hybrid Coupé. Paketen kan kombineras.

Läs mer

Porsche - Porsche Racecheck

Porsche Racecheck

Säkerställ att din bil är i gott skick inför våra olika körevents. Genom att boka in en RaceCheck på någon av våra center gör du din bil redo för en dag på racingbanan.

Se erbjudandet

Porsche - Tjänstebil från Porsche

Tjänstebil från Porsche

Det har aldrig varit enklare att bli med Porsche. Vi har tagit fram enkla, förmånliga paketlösningar med all extrautrustning som våra tjänstebilskunder ofta efterfrågar.

Se våra businessmodeller

Porsche - Macan Nordic Private Lease

Macan Nordic Private Lease

Med Porsche Macan blir varje resa en upplevelse, både för dig och alla som får åka med. Utrustningspaketet Nordic höjer nivån ytterligare: Bi-Xenon- strålkastare inklusive Porsche Dynamic Light System, ParkAssist fram och bak, eluppvärmda stolar fram och Power Steering Plus.

Mer om erbjudandet