Porsche - Världens snabbaste jobb

Världens snabbaste jobb

Världens snabbaste jobb – Porsche Center Danderyd

Snart öppnar Sveriges största Porsche Center i Danderyd – i samband med det söker vi tre personer som vill ha världens snabbaste jobb! Uppgiften är att köra tre olika modeller av Porsche i tre veckor, berätta om upplevelserna och följa med på den stora invigningen.

Under de tre veckorna får du köra en Porsche 911, en Porsche Macan och en Porsche Panamera. En vecka i varje bil. Ditt jobb blir sedan att berätta om dina erfarenheter och upplevelser. Du kommer även att vara en av gästerna på vår VIP-invigning den
9 maj i Danderyd.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för bilar i allmänhet och Porsche i synnerhet. Vi har inga formella krav annat än att du har körkort. Vi ser dock gärna att du är duktig på att dokumentera din vardag och kan sprida dina upplevelser i sociala medier, väl uppbyggda sociala kanaler är därför en fördel.

Skriv några rader till oss om varför just du är den bästa kandidaten till världens snabbaste jobb. Vi vill ha din ansökan senast den 1 maj. Gärna snabbare än så (vi gillar när det går undan).

Fakta:

Län: Stockholm
Anställningstyp: -
Anställningsgrad: 100 %
Arbetstider: Beror på hur mycket du vill köra.
Sista ansökningsdag: 1 maj

Kontaktperson: Esse Manesh, Försäljningschef
Esse.Manesh@porsche-stockholm.se

Till Porsche Danderyds webbsida

Porsche Danderyd finns på: Rinkebyvägen 5, 182 36 Danderyd.

Anmäl ditt intresse för världens snabbaste jobb