Porsche - -

Porsche blir partner till NK:s och ASCAROS padelsatsning

Porsche satsar på padel – blir partner till NK:s och ASCAROS padelsatsning

Våren är här och snart öppnar padelanläggningen på NK Parkadens tak på Regeringsgatan i Stockholm. Det kommer att bli en urban miljö som förutom fyra padelbanor även omfattar löparbanor, gym och skönt socialt häng. Bakom satsningen står NK och företaget ASCARO som har inlett ett strategiskt partnerskap med Porsche. 

– Padel är en av världens mest växande sporter och är väldigt populär bland målgruppen för Porsche, konstaterar Andreas Strid, Märkeschef Porsche / Din Bil Sverige.

– Att aktivera oss inom padel har varit ett strategiskt mål sedan ett år tillbaka och när möjligheten uppstod att kunna skapa ett samarbete med NK Padel & Social by ASCARO var beslutet enkelt. En vision, koncept och plats som känns helt rätt för Porsche, både för varumärket och våra kunder, fortsätter han. 

Själv är Andreas Strid hängiven padelspelare, precis som gänget bakom ASCARO.

– Padel är en väldigt social sport som är enkel att lära sig vilket bidrar till att man kan spela med väldigt många olika, med kollegor, kompisar, kunder eller med familjen, säger han. 

Porsche kommer löpande att aktivera sponsorskapet och skapa attraktiva mervärden och upplevelser för de som ska spela på NK Parkadens tak. Ett exempel är att man kan boka provkörning i anslutning till att man ska spela.

– En säljare från oss kommer med önskad bilmodell till NK. Medlemmarna hos ASCARO kommer även att få exklusiva inbjudningar till Porsche-event, allt från körevents till produktlanseringar. Det kommer även finnas ett antal mervärden och möjligheter för alla Porsche-kunder som spelar på NK Padel & Social by ASCARO, berättar Andreas Strid.  

Porsche har haft en stark utveckling de senaste åren och Sverige är en av de snabbast växande marknaderna i Europa.

– Detta har flera olika orsaker, men naturligtvis är varumärket och det attraktiva modellprogrammet två nyckelfaktorer. Vi är väldigt positiva till framtiden och för att kunna fortsätta vår resa är det viktigt att vi är nytänkande och skapar ett arbetssätt som är hållbart för framtiden, både för befintliga kunder och nya målgrupper. Och här är vi övertygande om att vårt samarbete med NK Padel & Social by ASCARO kommer att bidra på ett positivt sätt.

Oscar Arrsjö, grundare av NK Padel & Social by ASCARO, är glad över att kunna presentera samarbetet:

– Porsche var högst upp på listan över samarbetspartners och det är nog mångas pojkdröm att få glida runt i en ny Porsche. Jag är glad varje dag när jag får gå upp på taket och mötas av en Porsche Taycan i motljus.

Kontakt
Oscar Arrsjö
+ 46 708 25 51 75

Om oss
Stockholm och Porsche i Sverige har en anrik gemensam historia. Den började på Lindhagensplan med invigningen av Sveriges första och då enda auktoriserade återförsäljare. Idag hittar du våra anläggningar i Smista i söder, Danderyd i norr och centralt i stan på Östermalm. Vi säljer nya och begagnade Porsche, utför service och reparationer i vår verkstad, erbjuder vinterförvaring, däckskifte och allt däremellan. Välkommen till oss!

Porsche Center Stockholm, Porsche Center Danderyd och Porsche Service Center Östermalm – en del av Din Bil Sverige AB.