Porsche Newbie Event

Provkör alla Porsches modeller. Enda kravet: Att du inte har en Porsche.

 Porsche i Stockholm lanserar nu ett nytt koncept: Porsche Newbie Event. En unik möjlighet för alla som är nyfikna på Porsche att få provköra alla modeller på bana!
 
– Vi vill att fler ska få uppleva våra bilar, och därför bjuder vi in intresserade att provköra, säger Andreas Strid, märkeschef på Porsche i Stockholm. Vi vet att många är nyfikna, och att många drömmer om att få provköra. Det är fantastiskt att få erbjuda den här möjligheten.
 
Eventet sker på Arlanda Test Track och Porsche i Stockholm ställer upp med hela modellprogrammet: Porsche 718, nya Porsche 911, den lite mindre SUVen Porsche Macan, den lite större SUVen Porsche Cayenne, Porsche Panamera och inte minst nya helelektriska sportbilen Porsche Taycan. På plats finns också Porsches certifierade instruktörer.
 
– Eftersom vi i första hand vänder oss till människor som kanske inte har så stor erfarenhet av våra bilar har vi våra instruktörer på plats. De har jobbat under lång tid med att utbilda förare på olika nivåer och har fantastisk kompetens och inte minst tålamod, säger Andreas Strid.
 
Porsche har idag ett brett utbud som passar flera målgrupper, och kundtillströmningen kommer i stor utsträckning från andra exklusiva märken.
 
– Vi vet att många som är intresserade av Porsche redan kör relativt exklusiva bilar, och förvånansvärt många kör familjebilar som med alla tillval ligger på en hög prisnivå. Det här är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva skillnaden att köra Porsche, säger Andreas Strid. Vi är övertygade om att många av dessa förare hellre skulle köra en Porsche till vardags.

Porsche Newbie Event är uteslutande skapat för intresserade nybörjare och anmälan är öppen från 19 maj 2020 på porsche-danderyd.se och porsche-stockholm.se.