Vi säljer din Porsche

Vi säljer din Porsche

Går du i säljtankar?

I så fall vill vi gärna hjälpa dig att sälja din Porsche. Vi har kontaktnätet, kunskapen och organisationen för att på bästa sätt marknadsföra din bil mot en stor målgrupp och hitta rätt köpare. Utöver detta erbjuder vi förmånlig finansiering och försäkring.

Det blir den smidigaste och tryggaste försäljningsprocessen för dig, du lämnar bara in bilnycklarna till oss så sköter vi resten.

Alla bilar vi säljer på försäljningsuppdrag genomgår ett Porsche Approved-test som innefattar 111 punkter där våra servicetekniker diagnostiserar hela bilen och tittar på allt från prestanda till säkerhet. Detta för att kvalitetssäkra din bil innan försäljning och ge en trygghet till den kund som köper din Porsche.

Vi jobbar endast med Porsche Originaldelar vilket gör att även en begagnad Porsche förblir 100% Porsche. En Porsche Approved-bil omfattas av ett års garanti och Porsche vägassistans. Det här gör givetvis bilen mer attraktiv och är en tungt vägande anledning till varför du skall sälja din Porsche via oss.

Verkar det här intressant?
Välkommen att kontakta oss för ett möte så berättar vi mer.

Anmäl ditt intresse