Porsche - -

Porsche Driver

Vad är Porsche Driver?

Porsche Driver är en halvdags kostnadsfri förarutbildning för dig som precis köpt en ny Porsche hos oss på Porsche Center Stockholm eller Porsche Center Danderyd.

Syftet med utbildningen är att du ska lära känna din bil bättre och på så sätt bli en bättre och säkrare förare. Utbildningen sker på Arlanda Test Track 1 under professionell ledning av Porsches certifierade instruktörer.

Utbildningen
Du anländer till banan med din egen bil antingen kl. 08.30 eller kl.12.00 beroende på vilken grupp du är i. Kursen startar med teori som håller på i cirka 45 minuter. Här får du lära dig hur bilens olika körsystem fungerar. Instruktörerna går sedan igenom din körställning och säkerheten inne i bilen. Därefter får du ta del av tre olika körstationer.

I den första och andra stationen lär du dig först om inbromsning och undanmanöver, sedan höghastighetsbromsning. Här får du uppleva och lära dig hur din bils högpresterande bromsar kan rädda liv i verkligheten. Den tredje stationen är en slalombana där du får känna på din Porsches styrning och chassi under stressad körning, vilket lär dig hur din bil uppför sig under extrema förhållanden.

Vänligen läs detaljerad information nedan innan du bokar Porsche Driver.

Boka Porsche Driver

 


Detaljerad information

Kurstillfällen 2021
Vi genomför Porsche Driver följande datum: 14 maj, 18 juni, 27 augusti och 24 september.

Tid
Förmiddagsgruppen kl. 08:30-12:30 och eftermiddagsgruppen kl. 12.30-16.30 (30 min lunch per grupp). Det är 18 deltagare per grupp. Medföljande tillåts ej på grund av rådande covid-19 rekommendationer.

Adress
Kursen genomförs på Arlanda Test Track 1, Arlandastad
Hitta till Test Track 1, Arlandastad

Värdebevis
Vid ankomst till Arlanda Test Track 1 måste du presentera det Porsche Driver-värdebeviset du fick i samband med köp av din Porsche. Saknar du värdebeviset, ta kontakt med din säljare hos oss för att få ett nytt – annars får du ej delta. Värdebeviset kan nyttjas max en gång. Du deltar med bilen för vilken du fick värdebeviset.

Bokningsvillkor
Anmälan är bindande och ej avbokningsbar. I mån av plats, kan du byta datum och tid. Vid utebliven närvaro kommer du att debiteras en avgift på 2 000 SEK exkl. moms. Denna avgift kommer att faktureras i efterhand.

Porsche Försäkring
För Porsche Driver eventet på Arlanda Test Track 1 har vi en överenskommelse med Porsche Försäkring om ett utökat försäkringsåtagande. Läs mer om försäkringsvillkoren nedan. Det är viktigt att du som deltagare är medveten om att du själv är ansvarig för att din bil är rätt försäkrad för bankörning innan eventet.

Frågor?
Har du frågor kring eventet vänligen kontakta event@porsche-stockholm.se